Ενοικίαση γραφείων και αποθηκευτικών χώρων

Ενοικιάστε χώρους γραφείων δίπλα στον αποθηκευτικό χώρο σας

Αποκτήστε ένα γραφείο για ένα άτομο ή για ολόκληρη ομάδα, για όσo καιρό το χρειάζεστε.

Η Frigo Μεταφορική δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη αποθηκευτικών χώρων προς ενοικίαση, με πολυετή συμβόλαια, σε εταιρίες που επιθυμούν να διαχειρισθούν οι ίδιες τα εμπορεύματά τους. Οι χώροι αυτοί διαμορφώνονται ή και κατασκευάζονται εξ αρχής σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που θέτει ο πελάτης (built to order) και αφορούν οποιασδήποτε μορφής ανάγκες εξειδικευμένης αποθήκευσης όπως, μεταξύ άλλων, ξηρού φορτίου, ψυκτικών θαλάμων ή και πιο εξειδικευμένων κατασκευών.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να διαχειριστεί ο ίδιος τα εμπορεύματά του και να επιλέξει τον τρόπο λειτουργίας της αποθήκης του. Έχοντας ως γνώμονα τις αναγκές και τις ιδιαιτερότητες των πελατών μας, είτε διαλέξετε το εξειδικευμένο προσωπικό της Frigo Μεταφορική, είτε το δικό σας προσωπικό για τη διαχείριση του εμπορεύματος σας, η επιλογή ειναι δική σας.

Παράλληλα, με την ενοικίαση χώρων αποθηκών, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες μας για ενοικίαση χώρων γραφείων στο ειδικά διαμορφωμένο κτίριο γραφείων. Μερικά απο τα πλεονεκτήματα του χώρου είναι, η ολοκληρωμένη δικτύωση κάθε αίθουσας που συνδέεται με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για την εγκατάσταση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σας.

Συμπεριλαμβάνονται τα πάντα

Όποιος και αν είναι ο χώρος που χρησιμοποιείτε, μια απλή τιμή παρέχει όλα αυτά...

Χώρος εργασίας

Ένας πλήρως επιπλωμένος και εξοπλισμένος χώρος εργασίας, απλά μπείτε μέσα, βάλτε τα μηχανήματα στις πρίζες και πιάστε δουλειά.

Εγκαταστάσεις

Ό,τι θα περιμένατε να βρείτε σε ένα σύγχρονο γραφείο, χωρίς την ταλαιπωρία της διαχείρισης και της συντήρησης.

Τεχνολογία

Παγκόσμιας κλάσης υποδομή στην πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες χωρίς τον πονοκέφαλο της ιδιοκτησίας.

Ευελιξία

Η ευελιξία είναι κύριο στοιχείο όλων όσων κάνουμε, έτσι εάν η επιχείρησή σας αλλάξει, θα αλλάξουμε μαζί της.

Ας ξεκινήσουμε

Όποια και αν είναι η επιχείρησή σας, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τον κατάλληλο χώρο εργασίας.